Ajankohtaista

Aktiivivesi Suomi haluaa tarjota asiakkailleen pitkän kokemuksen kautta kertynyttä osaamistaan otsonoidusta vedestä ja hyödyntää uusinta teknologiaa. Tärkeää on että mikrobit eivät pysty kehittämään vastustuskykyä otsonoituun veteen vaan puhdistus tapahtuu hapetusreaktion ansiosta. Antibiooteille vastustuskykyisiksi muuntuneet mikrobit ovat terveysuhka.

Salolainen EOD Europe on kehittänyt uudenlaisen elektrolyysiin perustuvan innovaation, jonka kehittämisessä on hyödynnetty uusimpia materiaalitekniikan löytöjä. Tämmöistä laitetta ei olisi voinut valmistaa esim. 10 vuotta aiemmin. EORG-teknologialla (Electronic oxygen radical generator) nimettyjen tuotteiden valikoima laajenee jatkuvasti, joten uusia sovelluskohteita tulee tarjolle. EORG-teknologia tarjoaa edullisen, tehokkaan ja toimivan tuoteperheen happiradikaaliveden valmistamiseen. Hyödynnä asiantuntemus oman puhdistuskohteesi osalta ja tule mukaan muuttamaan maailmaa.

Tutustu myös markkinoiden tehokkaimpiin, edullisimpiin ja pienimpiin OGRE suihkepulloihin

OGRE suihkepullon tehokkuuden todistaa Länsi-Skotlannin yliopiston joulukuussa 2020 julkaisema tutkimus, joka osoittaa että OGRE-vedellä käsitellyt koronavirukset tuhoutuivat kokonaan ja vieläpä erittäin nopeasti eli muutamissa sekunneissa.

Scottish Business News:n artikkelin voit lukea tästä: https://scottishbusinessnews.net/covid-killing-ozone-spray-unveiled-in-uni-partnership/

Tule mukaan puhtauden vallankumoukseen ja ota yhteyttä jo tänään!