Tarinamme

Miksi Aktiivivesi Suomi on olemassa?

Aktiivivesi vähentää ihmisen ja ympäristön kemikaalikuormaa. Tavallista hanavettä käsitettelemällä siitä saadaan otsonoitua vettä. Se on tehokas ja turvallinen puhdistusvesi, joka korvaa yleisimmät kemialliset puhdistusaineet siivouksessa.

Kuulimme vuonna 2012 ensimmäisen kerran tästä tekniikasta ja innostuimme sen hyödyistä silloisen hotelliravintolaliiketoimintamme parissa. Siivouksesta tuli helpompaa ja nopeampaa yhden käyttövalmiin puhdistusveden ansiosta, vaikeatkin tahrat lähtivät hämmästyttävän helposti ilman myrkyllisiä ja haitallisia kemikaaleja.

Olemme Euroopassa ensimmäinen ja vanhin siivouksessa käytettävien otsonivesilaitteiden maahantuoja. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä Aktiiviveteen sen tehokkuuden ja turvallisuuden vuoksi. Tärkeää on huomata sen ympäristövaikutus eli se on konkreettinen ympäristöteko.

Suurkiitokset kaikille tähänastisille asiakkaillemme, jotka ovat olleet tekemässä kanssamme merkittävää pioneerityötä kemikaalittoman siivouksen puolesta. Ilman teitä emme olisi saaneet kerättyä tälläistä kokemusta ja tietotaitoa tästä tärkeästä aiheesta.

Teemme koko ajan työtä, jotta puhdistuksessa päästäisiin entistä turvallisempiin ja kustannustehokkaampiin ratkaisuihin.

Visiot ovat suuret ja haluamme vähentää luonnon kemikaalikuormaa tulevien sukupolvien hyödyksi. Missiomme on tehdä joka päivä maailmasta parempi ja puhtaampi.