Sanzonate

Turvallista kemikaalitonta puhtautta

Sanzonate Aquaflow -laite tuottaa rajattomasti käyttövalmista nano-otsonivettä. Se on ekologinen, kemikaaliton puhdistusaine, joka ei kuormita elimistöä eikä ympäristöä. Pintojen puhdistaminen ja desinfiointi nano-otsonivedellä vähentää merkittävästi mikrobien määrää ja tartuntariskiä.

Sanzonaten™ NAO-teknologialla tuotetussa otsonivedessä huoneilman hapesta valmistettu otsoni pakataan nanokuplina veteen. Tällöin puhutaan nano-otsonivedestä. Nano-otsonivesi on otsonivettä, jossa otsonin lisäksi tehoaineena toimivat myös miljoonat mikroskooppisen pienet nanokuplat, joiden poikkeukselliset ominaisuudet tehostavat lian ja biofilmien irtoamista.

Sanzonate Aquaflow ainutlaatuinen nano-otsonivesi on tehokas lian irroittaja ja sen desinfioiva puhdistuskyky säilyy luotettavasti koko päivän nanokuplateknologian ansiosta. 

Negatiivisesti varautuneet nanokuplat hakeutuvat likapartikkeleita kohti ja pääsevät käsiksi myös tasopintojen pieniin rakoihin ja huokosiin. Kuplat toimivat eräänlaisina kuorintarakeina, jotka irrottavat lian työntyen sen alle, eikä pelkästään kuorien sitä kerros kerrokselta. Lisäksi nanokupliin varastoituna otsoni säilyy vedessä huomattavasti liuennutta otsonia pidempään, koko päivän ajan. 

Sanzonate Aquaflow (10 l/min) ja Aquaflow Midi (3 l/min) -laitteiden tuottama nano-otsonivesi on varma valinta kiinteistöjen puhtaanapitoon, kun puhdistusaine täytetään aamulla säiliöihin ja pulloihin koko työpäivän tai siivouskierroksen tarpeiksi. Nano-otsonivesi on turvallinen myös elintarvikekontaktissa ja toimii siten tehokkaana ja turvallisena puhdistusaineena myös keittiöissä.  

Nano-otsoniveden käyttöönotto on helppoa, tarvitset vain kylmävesi- ja sähköliitännän. Laitteen hiilijalanjälki on erittäin pieni, sillä siihen ei tarvita veden kulutusmäärästä riippuvia kuluvia osia. Laite on laadukas, toimintavarma, tehty kestämään ammattikäyttöä ja sillä on 3 vuoden takuu.